Harrachov - Hodkovice

08.05.2011 15:41

V pátek 6.5 pokračovalo pro harrachovské nohejbalisty druhé kolo krajského přeboru.Pro harrachovskou pětici to sice bylo teprve druhé vystoupení v této soutěži avšak na rozdíl od prvního zápasu pomýšleli na body.Základem byl fakt,že slabý Hodkovický soupeř v minulé sezoně neuspěl ani v jednom z 8 kol.Dalším faktorem byla domácí půda a znalost každého smítka na hřišti.

První trojka ve složení David,Jeník,Nemeškal (též známí jako Totální nasazení) opět nedostálo svému jménu.První set sice těsně vyhrali poměrem 10:9 ale to bylo vše co první trojka dokázala.Dostavil se opět stres,který měl neblahé účinky na psychiku zejména pak na smečaře Radima Jeníka.Další dva sety tedy prohráli,celkem hladce.Tím pádem byl první lehce dosažitelný bod zdarma zahozen.
0:1
Druhým zápasem Harrachovští vyrovnali.Konkrétně ostřílená dvojice Berka,Kučera,kteří předváděli opět vynikající hru,zejména Kučera hlásil životní formu.Svůj zápas vyhráli ve třech setech 10:3,8:10 a 10:4.
1:1
Následovalo druhý souboj dvojic.Domácí tým měl sice připravenou sestavu trochu jinak ale kvůli rezignaci Jeníka,který mlčky podporoval kluky v crocsech z tribuny se vymyslela náhradní dvojice David,Nemeškal.Což se ukázalo jako totální nesmysl protože nedokázali najít taktiku a byli zfouknuti téměř okamžitě v setech 7:10 a 2:10.
1:2
Jako čtvrtý byl nařadě singl.Za domácí se postavil singlista Milan Kučera.Po prvním vydařšeném setu kdy Kučerovi vycházelo vše na co šáhl a remíza byla jasná,přišel set druhý a třetí,ve kterých totálně selhal.Jeho forma naprosto odešla.
1:3
Po singlu měl domácí kvintet nůž na krku neboť ve zbylých třech utkání již nesměl zaváhat.
O napravení reputace se snažila opět první trojice David,Jeník,Nemeškal.Poprava přišla hned v prvním setu kdy vlivem všech možných i nemožnách faktorů svůj set prohráli.Ztráta formy všech tří hráčů zavinila,že do druhého setu nastoupila alternativní trojice Berka,Kučera,Nemeškal.Bohužel ani tato formace nestačila a manko prvniho setu nesmazala.Výhra ztracena.
1:4
V předposledním zápase již šlo jen o čest a úpravu celkového stavu..Nastoupilo opět torso Vydřem To!!!(Berka,Kučera) a hladkým průběhem získali harrachovu 2. bod.
2:4
Poslední zápas konečně nastoupil Jeník do dvojky s Nemeškalem,a v uvolněném rytmu a pohodě vyprovodili soupeře z kurtu po setech 10:4 a 10:2.
3:4 (konečný stav)