Harrachov - Koberovy

08.06.2010 20:35

Harrachov - Koberovy  (3:4)

Harrachovu se ani na potřetí nepodařilo prolomit svou nešťastnou sérii a už 3 zápasy se mu nepodařilo vyhrát, tentokrát to bylo na domácím hřišti a o to hůř pro Harrachov. Psal se den 4. 6. 2o1o slunce hezky pálilo a počasí přálo kvalitnímu nohejbalovému zápasu. Jenomže bohužel Harrachov nepředvedl až tak kvalitní výkon aby stačil na Koberovy, které (se štěstím) Harrachov porazili. Bohužel se prokázala absence Láďi Horáčka, který je velmi potřebný a bez něho se vyhrává jen špatně.

Harrachov nastoupil takhle: 1. trojka - Milan Kučera, Jiří Halama, Martin Štefánik nedokázali vyhrát 0:1; 2. trojka: Radim Jeník, Petr David, Radek Nemeškal tato trojka smolně prohrála 3. set 1:2 a tak stav 0:2, mimochodem tato trojka nastoupila v sobotu na turnaji na kurtech Skp v Jablonci nad Nisou. Kluci uhráli super 2. místo a toho si docela cenili, když brali navědomí, že tam byla a i docela hojná krajská účast. Výsledky turnaje zde. 1. dvojice: Zdeněk Moravec, Milan Kučera nakonec splnili povinnost a stav tak 1:2. Potom nastoupila 2. dvojice: Radek Nemeškal a Jiří Konvalinka, který si odbyl svou premiéru v okresním přeboru. 3. dvojka, která měla přinést rozhodující bod, nepřinesla. Složení Radim Jeník a Petr David. Stav už tedy rozhodnut 1:4 a my už jen korigovali výsledek ve dvojicích, kde bylo pár změn, hlavně v 1. trojici nastoupil na saku zkušený Zdeněk Moravec. A ve druhé trojice na postech zadáků nastoupili Jiří Konvalinka a Jiří Žemba.

Další zápas nás čeká opět domácí a to zápas s Liazem, který Harrachov dokázal porazit ve skoro nejslabší sestavě, kterou Harrachov doposud nasadil. Od té doby se Liaz moc a moc zvednul a bude hodně zlobit, pokud nebudou k dispozici opory našeho týmu.