Harrachov - Nový Bor B

22.06.2011 13:16

Harrachov - Nový Bor B (3:4)

Harrachov se po krátké pauze opět zapojil svým dalším zápasem do krajského přeboru nohejbalu. Na domácí celek čekal zápas o první vítězství. Nadějný průběh zápasu nejdříve dával více nadějím pro Harrachov, ale konec byl opět takový, jako už několikrát před tím.

Do prvního zápasu trojic nastoupili Jeník, Kučera a Nemeškal, kteří si svou trojici po hrozném výkonu uhájili a připadl první bod domácím. Do 1. dvojky jistá dvojice Kučera s Berkou, kteří nezklamali a bod pro Jiskru také přinesli, jenomže potom nastoupili do další dvojice Jeník s Nemeškalem, kteří ukázali, že dvojice opravdu neumí a zase prohráli. Kučera předvedl životní výkon v singlu a vyhrál 2:1 nad ne uplně špatně hrajícím protihráči z Boru. Harrachov tedy zažíval to co nikdy. Vedl 3:1 a stačilo uhrát jediný bod, který měl přijít hned z trojek, kde se bohužel tým domácích opět vyskytl v neuplně dobrémk rozmaru a nervy opět zapůsobily na tento výkon. Jinak už tomu asi nikdy nebude. Nový Bor trojici náskok byl najednou hubenější pouze 3:2, ale do dvojek nastupuje jistá sestava, která bod přinese, si říkali hráči ze střídačky domácího celku. Tato dvojice měla asi 4 matchbally, ale nedokázali ani jeden využít a skóre bylo srovnané na 3:3 a pro bod šla velmi slabá dvojice, Jeník, Nemeškal, kteří prohráli ve třetím setu 8:1o a naděje na výhru se dočista rozplynuli.

Harrachov se teď usídlil na konci tabulky a musí počkat na druhou část soutěže, aby s tim mohl něco udělat. Další zápas čeká Jiskru 22.6. proti týmu Sk Šmidliboys A.