Harrachov - Skp Maják "B"

22.09.2010 19:57

Harrachov - Skp Maják "B"  (4:3)

Na kalendáři se psalo datum 12. září a hodiny ukazovali 16:3o. To byly okamžiky, které byly domluvené k sehrání odloženého zápasu s Skp Maják "B". Harrachov byl v nejlepší sestavě, kterou může nabídnout. Skp přijelo také ve velmi silném a vyrovnaném složení. Chlapy z Jablonce se při rozvičování před zápasem asi chtěli trochu vytáhnout, což se jim skvěle podařilo. Když jeden z našich hráčů viděl, co to tam vyvádějí, prohlásil, že dnes přišel asi na jiný nohejbal než měl. Ale nakonec se ukázalo, že byl ve správnou dobu na správném místě.

Harrachov do 1. trojky nasadil již standartní lidi - Jeník, davis, Nemeškal - bohužel první vystoupení se příliš nepovedlo a vlastnímy chybami se připravili o vítězství. Skp se tedy ujalo prvního bodu. Do druhé trojice byla nasazena nevšední sestava Moravec, Kučera a Berka. Druhé trojice také nevyšlo vystoupení jak by si přáli a Skp navýšilo svůj náskok už na solidních o:2. Nyní dvojice - 1. dvojice - nejlepší harrachovská dvojice - Horáček a Moravec šli pro jistý bod, který nakonec přinesli, ovšem se ztraceným 1. setem. Je třeba podotknout, že jejich soupeři byli Jeřábek Martin, Buriánek Jan. Harrachov koriguje výsledek na 1:2. Do druhé domácí dvojky nastoupili Jeník s Davidem, proti kterým nastoupili mistři ČR v kategorii žáků, v nohejbale trojic. Harrachov nepřipustil žádné překvapení i když to tak občas i vypadalo. 2:2. Do poslední dvojice nastoupila skvěle hrající dvojice Kučera, Berka. Jenomže jejich soupeř měl opravdu z prdele kliku a několika šťastnýmy míči dokázali naší výbornou dvojici porazit. 2:3. Nyní opět trojice a Skp v nich mohlo udělit Harrachovu rozhodující úder, ale nepovedlo se. Do trojek nastoupila opět trojice Jeník, David, Nemeškal, soupeřem jim hodne kvalitní trojice Buriánek Ota, Buriánek Martin a Potůček Daniel. V tomto hezkém zápase vyhrála mladá domácí trojice 2:1, a tak vyrovnala stav na 3:3. Do poslední trojky byla nasazena hvězdná sestava Vodseďálek Aleš, Moravec, Horáček. Domácí trojice nepřipustila žádné překvapení a upravila skóre na konečných 4:3.

Harrachov získal velmi cenný skalp již jistého vítěze okresu 2o1o. A opět stojí aspoň za popřemýšlení, jak můžeme prohrát s týmy jako jsou Semily a další, potom dokázat porazit nejlepší tým, pouze jednou poražený.

fotky zde