Novinky

02.02.2010 20:37

Po dlouhé odmlce opět nějaký menší článek o událostech, které se dějí ohledně nohejbalu v okolí Harrachova. V Harrachově je nohejbalové dění kromě nedělních tréninků na bodu mrazu. Bohužel zrovna je mrtvé období a už se všichni těšíme na jaro a začátek soutěží.

Nohejbalový turnaj v Lučanech. Tradiční turnaj trojic s názvem Ušák cup 2010 se koná 13.02.2010 v Lučanské sokolovně. Hraje se na 3 dopady. Max.počet trojic je 12. Občerstvení a bohaté ceny jsou zajištěny. Bohužel do základní 12 se Harrachov už nevešel a je nyní jako první náhradník na pořadníku. Doufejme, že někdo odřekne a Totální Nasazení bude moct ukázat své umění.

V Harrachovském nohejbale se úspěšně podojili členové a zaplatili členské příspěvky. Doufejme, že rozpočet s částkou přidanou z Jiskry Harrachov bude stačit na dopravu na zápasy okresní přeboru, který by měl Harrachov v příští sezóně začít hrát.

Hlavně hráči Totalního Nasazení nepodceňují zimní přípravu a oba kluci na sobě makají v Harrachovksé posilovně a doufají, že jejich námaha bude nápomocna i v nohejbalu. Spolu s TN posilku navštěvuje i navrátilec do nohejbalového světa Jakub Jícha, který se pokouší o návrat svalů na své noze do polohy jako byly.

Tak zase za pár týdnů, RJ.