Ostašov - Harrachov

23.09.2010 15:45

Ostašov - Harrachov  (7:0)

Ostašov deklasoval v dohrávce okresní nohejbalové soutěži Harrachov nejvyšším možným výsledkem. Halvní příčina takto bídného výkonu hostujícího týmu byla velmi špatná hra. Jak se říká, Harrachov dostal v Ostašově skutečnou bídu. K tomuto výsledku se dá snad už jen dodat složení dvojic a trojic.

Do první hostující trojky nastoupili Kučera, Berka, Pánek. Chtěl bych zváraznit výkon Martina Pánka, který v tomto zápase hrál opravdu dobře a i ve dvojkách ukazoval, že výhra z Pivního Poháru 2o1o mu přísluší právem. Do druhé trojky nastoupili Jeník, David, Nemeškal. Druhý ztracený bod, který měl být na kontě Harrachova, ale bohužel se tomu tak nedělo ani dále. Do 1. dvojice nastoupil Jeník s Davidem a přesto, že na kurtě byli lepší, tak svou kazivostí míčů nakonec podlehli. Do druhé dvojice nastoupil Kučera a jak už bývá zvykem po jeho boku i Tonda Berka, tato dvojka měla ještě udržet naději v zápase, ale domácí proti nim nasidili skvělou dvojiici, která je uplně vymazala. Opět se ukázalo, že pravák s levákem ve dvojkách strašná výhoda (domácí tým). Poslední dvojku Nemeškal s Pánkem šli za vítězstvím, ale Ostašov vystřídal možná i slabinu týmu a to pomohlo k obratu na 2:1. Druhé zápasy trojic nic nezměnili a to ani přesto. Výsledek tedy potupný 7:o.

I tento výkon utvrzuje to, co jsem psal po výhře s Skp, jak můžeme prohrát s takovýmy týmy a potom porazit týmy, které jsou daleko silnější. Hlavně tohle je důvod toho, proř je Harrachov v tabulce na tokových místech, kde je. Určitě kdyby se vyhrávalo to, na co se má tak je Jiskra tak 3. místě.

Fotky jsou tu