Pozvánka na turnaje

07.07.2011 16:07

I letošní rok, už jako 23 let minulých, pořádá nohejbalový klub Harrachov dva nohejbalové prázdninové turnaje trojic. První z nich je Pivní Pohár, který letos vychází na 3o. července, tedy poslední červencovou sobotu, jako vždy. Podmínkou k tomuto turnaji je, že alespoň dva hráči z tříčleného týmu musejí být "harrachováci". Třetí hráč může být odkudkoliv. Turnaj není výkonostně omezen.

Druhým turnajem je tzv. "velký turnaj", odborně O pohár města Harrachova. Tento turnaj je s námi už 28. rok a tradice by tady nějaká už byla, to zaručuje organizátorskou připravenost na vše. Úroveň na turnaji není opět omezená jako u Pivního, ale v tomto turnaji můžou být všichni cizí. Tento turnaj je opět turnajem trojic.

Na obouch turnajích je občerstvení zajištěno přímo v areálu zdejších nohejbalových kurtů a nejde tu tedy o nic jiného než jen o to aby jste se nám dostavili v co nejhojnějším počtu. Nikdo se nebojte ceny na oba turnaje jsou celkem bohaté a nikomu se nestane, že by nic nedostal.

Závěrem jen pár slov ke startovnému, který činí 15o Kč na jednoho hráče (tedy 45oKč na tým), ve startovném je zahrnuto pivo, nebo nějaký jiný nápoj, dle vlastního výběru a gulášek, který je vždy připraven skvěle.