Semily - Harrachov

31.05.2011 12:16

Semily - Harrachov (5:2)

Krajský přebor nohejbalu pokračoval pro celek Tj Jiskra Harrachov v Semilech, kde se měl utkat s týmem semily B. V tomto týmu bylo součástí i pár hráčů z A týmů, který hraje druhou ligu, v čele těchto posil byl hráč s domácí přezdívkou "maňas" po dle nás "Pan Kladivo". Hráči hostujícího celku přijeli tentokrát jen v minimálním počtu tedy ve 4, chybějící hráč byl Petr David.

Po krátkém rozcvičení se mohlo začít hrát a jak už to tak bývá začínala trojka. Harrachov ve změněné trojce nejdříve Jeník, Nemeškal a Berka, kterého později nahradil Kučera, dokázal porazit domácí trojku složenou z hráčů B týmu Semil 0:2. Harrachov tedy poprvé v této soutěži vedl a proti favoritovy si počínal velmi slušně.

Následně přišli na řadu dvojice, kdy Harrachov vyslal svou dvojici číslo 1, ve složení Berka, Kučera, kteří ani tentokrát nezklamali a připsali si na konto cenný skalp, kdy porazili Míšu Holatu s "Panem Kladivem" a dokázali si, že mohou porazit opravdu kohokoliv a i proti silnému soupeři lze hrát lépe. Hostující dvojice přinesla pro Harrachov druhý bod a hosté vedli 0:2.

Jenže do další dvojice nastoupili špatní hráči dvojek Jeník s Nemeškalem, kteří směřují svou diferenciaci a specializaci k trojicím, kde dosahují snad i lepších výkonů. Ale zpět k dvojicím - tito hráči neuhráli ani set a to znamelo jediné, že hráči domácích se začínájí přibližovat a před velmi těžkým singlem je skoro srovnáno.

Do singlu nastoupil hráč Semil "Pan Kladivo" a proti němu harrachovský singlista Milan Kučera, který s nim opět sehrával velmi vyrovnanou partii, ale "Pan Kladivo" prokázal, že za těch pár pátků, kdy hraje singl i v druhé lize se něčemu přiučil a v koncovce setů nedal mladičkému Kučerovi ani čuchnout, pohlídal si výhru 2:0 a bylo srovnáno na 2:2.

V rozhodující trojici nastoupila na stranu Semil poněkud pozměněná setava s druholigovými hráči v čele a Harrachov i přesto, že dělal co mohl, na výhru to nestačilo. Do dvojic potom šel Jeník s Nemeškalem, kteří předvedli nový rekord, kdy ukázali, že opravdu vše se dá prohrát a stav 9:2 nemusí být rozhodnut. Vedení o 7 bodů si nedokázali pohlídat a prohráli 1o:9. Což bylo pro domácí hráče, v kterých se ještě pár kusanů nenaučilo za těch pár let, kdy už tady mezi námi žijou ani mluvit, opravdu k neuvěření.

Poslední dvojici Kučera s Berkou taky prohráli, protože bez motivace se nehraje dobře. Opět prohra a opět se Harrachov porazil sám. Tentokrát 5:2 pro Semily.