Sezóna 2oo9 z pohledu RADKA NEMEŠKALA

08.11.2009 14:23

Nejdříve bych vám chtěl povědět, že Harrachovksý nohejbal jako celkově prožil velmi hojnou sezónu na dobrá umístění (5. místo - Pivní Pohár, 1. místo K.P. mládeže, 1. místo přebor SŠ - okres, 2. místo - Memoriál Honzy Brdlíka, 3. místo - Pomezní Boudy atd.) Ale teď už k úspěchům každého člena zvlášť. Dnes je na řadě možná nejúspěšnější hráč sezóny Radek Nemeškal.

Radkova sezóna v dovednostech: Radek v této sezóně předvedl obrovský vzestup jeho již tak dobré kvality hry. Naučil se smečovat, což jeho hru obrovsky oživilo a s jeho přesností je to jeden ze skvělých smečařů našeho klubu. Vylepšení nahrávek - jeho náhry se začali zlepšovat již před rokem v zimě 2oo8/2oo9, při trénincích s naší zkušenější částí klubu (nohejbal muži Harrachov - Zdenek Moravec a Petr Máslo - účast v II. lize, mnohonásobně 1. místo - Pivní Pohár; Ladislav Horáček - několikanásobněkrát obsadil na postu smečaře s pomocí výborných zadáků Jiřího Halamy na náhře a s Martinem Pánkem 2. místo při Pivním Poháru; a spousta dalších) v tělocvičně Zš Harrachov. Radek již v nynější době nahrává velice přesně z voleje.

Radkova sezóna v číslech: Radkova sezóna začala velice kvalitně a v prvních několika týdnech nepoznal jiné než pódiové umístění, bylo to hlavně kvůli K.P. mládeže, ale i Memoriál Honzy Brdlíka což je docela kvalitní turnaj, dokázal Radek obsadit 2. místo. Další těžký turnaj Pivní Pohár - Radek 7. místo - skvělý výkon Radku. Pohár Sš obtížný turnaj, kde Radek ve dvojci dokázal uhrát vítězství proti hráčům, kteří hrajou okres mužů.

 

turnaj umístění
Pivní pohár 7.místo
Pohár Sš 1. místo
K.P. mládeže 1. místo
Josefův Důl 5. místo
Memoriál Honzy Brdlíka 2. místo