WINTER CUP 2011

20.02.2011 11:01

 

WINTER CUP 2011

 

 

 

Dne 19.2.2011 se uskutečnil historicky první zimní turnaj trojic v nohejbale pod hlavičkou harrachovských nohejbalistů.Na starost si ho vzali především mladší členové klubu,kteří se těší většímu nohejbalovému nadšení a hlavně mají čas na organizaci. Dlouho plánovaná akce se konala ve velké tělocvičně místní základní školy a zúčastnilo se jí celkem 7 vyrovnaných družstev z nichž byli 3domácí. Plánovaných mužstev bylo sice 11 ale na poslední chvíly se z turnaje 4 omluvily. Zavítaly k nám týmy z Jablonce nad Nisou,Ostašova,Horní Branné a Jablonce nad Jizerou. Někteří jsou soupeři harrachovských z okresního přeboru.Turnaj se hrál systémem „každý s každým“ na dva vítězné sety a tři dopady podle pravidel ČNS.První čtyři týmy se náslesdně utkaly v pavouku o finále.

 

Do pavouka se probojovali týmy: Totální Nasazení,ve složení Jeník, David, Nemeškal ; Barakuda pod vedením Horáčka,Halamy a suplujícího Žemby ; Ostašov a Horní Branná.V prvním semifinále si TN po napínavé a atraktivní bitvě poradilo s Horní Brannou.Druhé semifinále nabídlo souboj legendarní Barakudy,která bohužel nedosáhla na výkon soupeře z Ostašova.Chuť si alespoň částečne zpravili v boji o 3.místo s Brannou.Finále bylo reprízou druhého zápasu základní skupiny.Jen pro zajímavost: v tomto utkání si TN pohrálo se svýmí soupeři suveréním výsledkem 2:0 (10:6,10:5) tedy stylem „kočka myš“.Avšak ve finále si role vymněnili a během deseti minut vyprovodili z kurtu je,i jejich odevzdané výkony.Hráči Totálního Nasazení tedy druhou příčkou a jedinou prohrou v turnaji potvrdili stabilní výkony na bednách.Barakuda také dokázala,že je stále týmem s vysokými ambicemi a rozhodně nepatří do starého železa.S třetím harrachovským účastníkem se pojí asi největší zklamaní turnaje.Je to jindy velice silné mužstvo Vydřem to!!! (Kučera,Berka,Žemba ml.),které jednoduše zradila psychika.

 

Vyhlášeni byli i nejlepší jednotlivci turnaje:

    nejlepší smečař - Sucharda Martin (Horní Branná)

    nejlepší zadák - Hejduk Roman (Jabloneček)

    nejlepší nahrávač - p. Loužil (Ostašov)

    nejlepší hráč - Láďa Horáček (Barakuda)

 

Pořadí:

 

  1. Ostašov

  2. Totální nasazení (Harrachov)

  3. Barakuda(Harrachov)

  4. Horní Branná

  5. Vydřem to!!!(Harrachov)

  6. Jablonec nad Jizerou

  7. Bingo team (Jablonec nad Nisou)

     

 

 

Jednalo se sice o zkušební verzi nultého ročníku ale přesto nechybělo nic včetně hudby či nezbytného bufetu s točeným pivem.Zásadní věcí,bez které by se však turnaj nemohl odehrát byli vesměs vstřícní sponzoři,kteří nám zajistili více než dostatek hodnotných cen a proto jim patří velký dík.Jednalo se většinou o místní restaurace a penziony,jež sponzorují i seriál letních open air turnajů (Pivní turnaj a O pohár města Harrachova).

 

 

Sponzoři:

Sportrelax 007

Bowling

Ados.cz

Krkonošská restaurace

Harraburďárna

Restaurace Pod jasanem

David Sport

Zdeněk Moravec

Jiří Žemba

Pekařství Vokřínek

Pivnice u Krtka

Vratislav Fremr

Cukrárna Janould

Sport Čermák

Sport Ploc

Ladislav Horáček

Penzion 7

Verde Rosa

Penzion Mona

Jim Beam Bar

Penzion Faema

Restaurace Dřevěnka

Penzion Motejlek

Pavel David

Standa Slavík

Hotýlek U hraběte Harracha

Eldo servis

David Jeník s Veronika Šilerová

 

 

 

Po kladných zkušenostech i drobném zisku z tohoto turnaje se budeme snažit navazovat i v příštích letech dalšími ročníky a pokud se alespoň vzdáleně přiblížíme tradici některého z letních turnajů,budeme to považovat za úspěch.

 

fotky z turnaje zde